tuffa tider

ju mer jag är i skolan desto mer märker jag hur lite jag har att göra. otroligt skönt schema, men känns ovärt att vara i skolan över huvud taget. men ska inte klaga när man har det bra. får lägenheten imorgon, helt underbart sjukt bra!!! mamma kommer ner till klockan 1, med några av mina grejer från e-tuna, då vi ska få nyckeln osv, alldeles till mig. sen ska vi spendera min träningslediga fredag på IKEA, lite tid och mys med mamma på det blir super. läste en artikel om Messi i Goal efter att vi haft något sponsormöte på ip efter träningen, och fick lov att ringa min egna lilla messi, länge sen man pratade med den bruden. ska nog stänga igen, träning 9.30 imorgon, ciao

jag har en blå skål som får mig att känna mig som en människa

haft en lugnt och fin skoldag, 40 min teori, sen, ja that was it! skolmat, fika på stan osv fyllde eftermiddagen och Elena och jag hann också med att cykla runt hela stan(eller Elena cyklade och jag satt bak) för att hitta block och pennor till skolan. drog mig hemåt och la mig på soffan, efter 2timmar var jag seg som en kokt sparris så bestämde mig för att ta en promenix. när jag väl rullat ur soffan och fått på mig skorna börjar det förstås att regna.. men pallrade mig ut ändå. kikade sen Hollywoodfruar, mitt nya favoritprogram fan. ska nog kika lite oth innan jag släcker, skola 12.20 imorgon, tidigt och så...

det är så det ska vara

godmorgon i stugan! gick upp för en stund sedan, slängde i mig lite frukost och drar strax iväg till skolan, om man nu kan kalla det för skola.. teori på ip är inte riktigt någon lektion egentligen. ska nog gå en sväng på stan efteråt, eller inte. kanske drar hem och bara myser, nämligen ingen träning ikväll. dags att gå till bussen! 

sent, senare, hungrigast

nej, nu uppdaterar jag sådär mycket igen, shit. har haft sköna dagar hemma. det har varit match, släkt middag, kräftskiva, filmmys, fotbollstittande, packande mm. mått bra helt enkelt! tillbaka nere i söder nu, teorilektion 11.00 är det enda som står på schemat inför morgondagen, känns ovärt men vad tusan. känns ovärt att vara hungrig också, suger, ska nog göra mig en macka. får bli en tyst färd in till köket i så fall, min andra familj sover..
egen lägenhet torsdag, LÄNGTAR

fransk hethund

ute och reser igen, eller på g hem. mitt emot har jag Rydle, fin tjej det där. hon har varit till ganska stor hjälp nu de första dagarna, skulle känna mig lagom lost utan henne! back to now- vi ska strax hoppa av i Norrköping för byte, blir nog den vanliga "pauskorven" också, stamisar på pressbyrån i Norrköping skulle jag säga. springa till tåget i Malmö fick vi göra, var lite sega i affären och hade in koll på tiden, kom in på tåget 1min innan det gick, hann knappt sätta oss innan det rullade. somnade därför ganska stressade båda två. hinner precis till träningen hemma ikväll, sen blir det filmmys! 

vart är mina mjukiskläder?

tillbaka i Malmö, flög imorse för att hinna till skolan som startade idag. tycker mer om att åka tåg, mindre krångligt. ny skola alltså, kändes fan som att börja ettan, sög men ändå inte. har väldigt skönt schema som det verkar nu i alla fall, kommer säkert förstöras med en massa ändringar och tillägg hit och dit, men wtf. skolan verkar ändå bra, lite stelt intryck såhär första dagen bara måste jag säga, får mjuka upp det där lite! drog mig till träningen och sedan hem till mitt krypin utanför stan(mitt tillfälliga boende) och kikade film. död i huvudet så måste nog sova nu, träning imorgon 9.30, sen en lektion och därefter tillbaka till Eskilstuna,  ganska så mycket fram och tillbaka men vad ska man göra..

lite otydlig om jag får säga det själv

Hallå där! En fet och skön vinst mot QBIK igår, behövdes. Drog mig hemåt till björsund efter matchen och mös järnet, behövdes det med.

Idag har det rullat på med fotboll och mat, sen lite mer fotboll och mer mat. Hann där emellan packa ihop stora delar av mitt rum, behöver mer kartonger känns det som. Hade lite kvalitets tid med soulis och Fia samtidigt, fint stöd! Har varit lite fram och tillbaka med resan ner till Malmö men blev klart nyss att jag stannar i Etuna måndag och tisdag, inte så viktiga träningar i Malmö dessa dagar, eller så är det jag som är mindre viktig, eller strunt samma får stanna hemma i alla fall. Ska pallra mig till rekarne imorgon och försöka få med mig lite överlämningspapper med till ProCivitas(nya skolan!!) tills på onsdag då tredje, sista och roligaste? året i skolan börjar! Några dagars extra sommarlov satt ju inte fel heller. Men sovdags nu, dröm sött Felicia –tack detsamma!


vart jag mig i världen vänder

att komma hem kändes ganska skönt, har köpt flyttkartonger nu så ska försöka få tid att packa ihop resten av mitt rum under dagarna jag är hemma. hade en bra dag igår, vakande hos min Filip och tog mig ner på stan för lunch med bästa Louise!! välbehövlig klippning stod sen på schemat, nöjd! helkväll på vallen med träning och citymatch, blött osv men vad gör det. sov sedan i Björsund med Elena, hon slocknade fortare än Malte.
nu sitter jag på busen bredvid godis-Fia och dreglar över hennes påse, fastän vi precis ätit lunch. en timme buss kvar till Karlstad och gametime, ska nog ta och se en film på datan, nej visst ja, har inga filmer. skit också. 

snöra på, knyta upp och börja om

hade en konstig morgon, var inställd på träning, sen helt plötsligt blev den inställd sen lika plötsligt var den tillbaka, så velade fram och tillbaka trött som en zombie innan jag kom i skorna på ip. eftersom jag tränade forwards träning själv med Janne ställde jag in mig på att inte få speltid nu ikväll på matchen, men blev ändå lika besviken på att få sitta på sidan i 90. räknade fint ut att jag nu är uppe i 630 minuter på bänken i allsvenskan, måste vara något slags rekord? undrar när min första minut på planen kommer, hoppas på snart. får i alla fall (förhoppningsvis!!!) spela mycket på lördag med E-united, ska bli skönt att komma hem lite igen, saknar många fina tjejer som jag vill krama och min pojke jag vill pussa på! tidigt tåg att passa imorgon så ska nog stänga igen nu, ha det!

are you sure there is a good in goodbye? because for me it is just bye. one three letters long word thats haunting me


utvilad och redo att bli trött igen

somnade efter lite välbehövligt filmmys, skönt det där! Malmö bjuder på strålande sol idag så tog vara på den i några timmar innan jag lagade lunch. strax iväg till träning och jag hoppas det hinner svalna ute tills dess. försökt få tag på en klipptid idag också, verkar lösa sig till slutet av veckan, mina toppas är lika torra som sandpapper så dom bara måste bort. nog om det, ciao.

vart ska vi sova inatt

har hunnit hänt en del sen jag skrev senast. varit hemma över helgen och fick med mig en fin seger tillbaka till Malmö, sitter på tåget ner nu. har också hittat en lägenhet, känns så sjukt bra. blir min första september och kan inte förklara hur skönt det ska bli att kunna göra sig hemmastadd på riktigt!
strax framme i Malmö, så ska packa ihop.

lite bilder från lägenheten



jag är sämst

oj vad min blogg uppdateras, skriver så ofta att jag nästan tröttnat.
fart runt i helgen, spel med United lördag i Vittsjö, mötte upp laget fredag kväll och sov med dom på hotell, mys att få träffa mina kära vänner en extra kväll sådär. sen var det förlust och resa hem till Malmö, sov en mysig natt hos Elena med Lundberg, toppenbrudar det där. de senaste 32timmarna har främst handlat om att hitta boende. gått, sprungit, åkt och cyklat genom stan som en idiot för att kolla varenda potentiellt ställe, hittat två riktigt bra, blir mer om det imorgon. ligger med mamma på hotellet nu(mitt andra tillfälliga boende) och käkar en massa gott. laddar för match imorgon, eller att få sitta och så på första parkett, blir nog bra. 19.00 tv4 sport!!

om du var här skulle jag somna på din arm

trötter sitter vid datan hemma från träning, galet seg. galet sugen på godis också, måste leta upp en affär och handla något gott, annars håller inte kvällen. blir nog film och tidig sömn, om jag får tag på något godis. hej!

framme efter mycket om och men

hemmastadd, nej överdrift. men nere i Skåne nu i alla fall, hel och så. boendet är det fortfarande lite si och så med, klubbens lägenheter(som jag skulle få låna innan vi hittar något att köpa) är upptagna så bor för tillfället, och veckan ut, hemma hos en som jobbar på klubben, går ju bra det också, blir som hemma liksom, fast ändå inte.
hoppas mamma och jag hittar något fint på måndag, dags för lite visningar då, så ser väl fram emot det.
precis kommit "hem" efter käk med Amanda och hennes lover. så efter en hyfsat osäker bussresa (på egen hand!!) sitter jag nu ute och ska kika efter lite lägenheter på hemnet, min nya bästa vän. 

bye bye

biljetten ner bokad, för allas info!
hunnit med en del idag, mys i björsund, bad hos Wahlströms osv. sagt hejdå till de flesta nu, lite här och lite där. mina unitedtjejer träffar jag ju på lördag igen, borta mot Vittsjö, heja blå-vit randigt, eller ja, KBK. hade en mysig "ej avskedsmiddag" med bästa Louise på stan ikväll också, välbehövligt! både i matväg och pratväg. hann pussa hejdå på pojken också, körigt nu.
eftersom boendet för den närmsta tiden inte är spikat än har jag lite svårt med packningen. har bara kläder i väskan än så länge, och tandborste. men måste nog sova nu, om någon undrade.

RSS 2.0