eh, låt mig tänka.. nej

godkväll i stugan. sitter med huvudverk hemkommen från en sur förlust i Norrköping, suger- men vad ska man göra? träna..hann hem och se sista 35 på Umeå-Ldb, en plats i startelvan känns väldigt långt bort, men åter igen- vad ska man göra? träna..
nog funderat över träning, seg som en kokt ål. flytten till Skåne har förresten (förmodligen) blivit flyttad en dag, åker inte för än på tisdag, både bra och dåligt. vore skönt att komma iväg men hinner fixa lite till innan jag drar med en dag till i E-tuna.
tänkte nog ta mig ett dopp i sjön en solig kväll som denna, ha det!

hemnet.se

haft en fin kväll hemma på landet, båtsugen men ingen nappade, synd om mig. suttit vid datan hela kvällen och kollat lägenheter, nappade på vissa, får ta en "kolla boende" runda när jag åker ner i nästa vecka. blir säkert bra! måste ju ha plats för alla dom som ska komma och hälsa på.. okej krydd, kanske inte så många som kommer titta förbi, men alltid bra att vara förberedd!
nu ska jag ta och sova, hejs

ketchup

nytt och fint, eller nja,  nytt i alla fall. tyckte att det skulle passa mitt "nya liv" som börjar inom kort. måste säga att det känns fint. satt här och funderade på vad mitt nya tidsfördriv skulle heta. det blev, med hjälp av Elin, nerochupp. känns hyfsat passade då jag kommer fara ner och upp, och upp och ner kommande tiden, så tackar Ellan Greatness för detta! snarlikt ketchup, (nerochupp alltså), men får duga, trots att jag hatar sörjan. får komma över det där.
målet är att försöka klämma in ett och annat från den nya vardagen i Malmö, kan bli ett schyst tidsfördriv också, skriva av mig lite när jag känner för't. hoppas det håller!

RSS 2.0