Som vilken dag som helst

Övertrött men varför inte liksom? Inne på sista träningsveckan nu och det gör mig ingenting att vi går på uppehåll, nästen bara skönt! Idag har jag hittills haft en teorilektion, som inte ens var lektion. Rundvandring på Swedbank Arena, segt när man insåg att man gått upp innan åtta för att gå runt och titta på konferensrum, loger och omklädningsrum.... Men var ändå helt okej! Hem och sov ikapp 2h och nu en lektion till!
För att ni ska få ett hum om vad jag pysslat med de senaste veckorna tänkte jag börja beta av min lista i förra inlägget: HÖSTLOVET HEMMA!
tog mig hemåt över skollovet, fick en vecka ledigt från fotbollen(tack Gud) och hade en otroligt skön tid at home! Lite besviken på mig själv då några av mina bästa begav sig till Stockholm för att se Rihanna och jag inte hade någon biljett. Kanske lika bra eftersom hon ställde in sin "lilla show", så det var väl lika bra att stanna hemma där set bjöds på utgång. Fler lugna dagar än fartfyllda, precis som jag vill ha det! Blev hemma fredag-torsdag, seda bar det av till Köpenhamn, tar det ikväll!!


Det har hänt en hel del

Måste vara rekord på "inte skriva". Trist för jag har ändå gjort en hel del. Tänkte dela upp lite roliga grejer att berätta om, så jag har något att gå efter för att komma ikapp! Starting tonight..

- höstlovet hemma!
- helg i Köpenhamn
- fotbollsgalan
- jobb!
- guldfesten
- besök över helgen


RSS 2.0